Abonnement

Pagina

Beeyond wordt aangeboden als SaaS oplossing. Dit maakt het mogelijk om online met Beeyond aan de slag te gaan na het afsluiten van een abonnement.

Abonnement Beeyond

 

Start vanaf € 300,00 met Beeyond

Beeyond is af te nemen per gebruiker. Er wordt dan ook een tarief per gebruiker berekend.

Naast deze maandelijkse kosten dient Beeyond te worden ingericht naar jouw behoefte. De inrichting wordt door onze consultant ondersteund op basis van nacalculatie, maar we geven je vooraf een inschatting van het aantal dagen dat dit kost.

De kosten voor hosting van Beeyond in de cloud en uiteraard het uitvoeren van updates zijn inbegrepen in het abonnement.

 

Algemene voorwaarden

Beeyond wordt aangeboden als Software-as-a-Service, hierop zijn de Nederland ICT Voorwaarden 2014 van toepassing. Deze worden als bijlage bij de abonnement-registratie verstrekt.

Voor de hosting van Beeyond maken wij gebruik van de cloud servers van Rackspace, wiens Cloud terms of service van toepassing zijn op de hosting. Deze terms of service worden eveneens als bijlage bij de abonnement-registratie verstrekt.

 

Offerte Beeyond aanvragen

Voor Beeyond zijn geen grote investeringen nodig. Benieuwd naar de totale kosten voor een Beeyond implementatie. Wij geven je graag een prijsindicatie. Vul hiervoor onderstaand formulier in.