Partners

Pagina

Organisaties worstelen steeds vaker met grote hoeveelheden data en zien de noodzaak van het implementeren van een data management systeem.

Beeyond is een uniek, flexibel en laagdrempelig systeem. De afgelopen jaren hebben veel organisaties voor Beeyond gekozen en het aantal aanvragen groeit explosief. Voor partners is Beeyond een uitermate interessant product om in de markt te zetten.

Partnerschap Beeyond Lees welke organisaties begin 2016 voor Beeyond kozen en waarom.

 

Welke organisaties werken met Beeyond?

Beeyond kan ingezet worden op verschillende manieren; zowel als Master Data Management (MDM) systeem, Customer Relationship Management (CRM) systeem en als Product Informatie Management (PIM) systeem. Op dit moment wordt Beeyond veelal gebruikt als PIM systeem, door retailers en groothandels met veel online verkoop en grote hoeveelheden productdata. Zij gebruiken Beeyond om hun data te verzamelen, snel en overzichtelijk te bewerken en automatisch te delen met hun partners en online marktplaatsen.

“Met meer dan 100.000 producten en ruim 150 leveranciers was het onmogelijk geworden onze data te managen in Excel of een CMS systeem. Beeyond is een uniek PIM systeem dat al onze data wél aankan.”Oskar van Straaten, directeur eigenaar Agradi B.V.

Wat houdt het partnerschap in?

Als Commission Partner lever je Beeyond leads aan die een abonnement afsluiten bij Beeyond. Hiervoor ontvang je een commissie op de abonnementskosten.

Als Solution Partner verkoop en ondersteun je zelfstandig Beeyond en heb je hiertoe de juiste expertise in huis. Solution Partners van Beeyond worden hiervoor getraind en ondersteund vanuit het Solution Partner Programma (SPP). Voor deelname aan het SPP betaal je een jaarlijkse fee. Voor alle verkoop ontvang je doorlopend marge. Je bent aanspreekpartner voor de klant en levert de klant 1e en 2e lijn support gedurende de gehele looptijd van het abonnement. Door inzet van je eigen consultancy uren behaal je optimaal rendement.

Wat bieden we nog meer?

Als Solution Partner van Beeyond krijg je een tweedaagse training, een Beeyond demo-omgeving en sales support. Daarbij ontvang je Nederlandse en Engelse brochures, een tweetalige presentatie, word je vermeld als partner op onze website (inclusief link naar jouw website), ontvangen jouw Beeyond klanten minimaal vier nieuwsbrieven per jaar en kun je de afbeeldingen en logo’s van Beeyond gebruiken.

Geïnteresseerd?

Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken en de exacte commissies te vernemen. Wij zijn ervan overtuigd dat Beeyond jouw nieuwe succesvolle verdienmodel kan zijn.