Een PIM systeem inzetten voor ICT

Pagina

Master data is van groot belang voor je organisatie. Het goed, efficiënt en flexibel kunnen beheren van je data helpt je dan ook om je succes uit te breiden. Beeyond helpt jou als afdeling ICT om meer rendement uit je data te kunnen halen.

Afdeling ICT Beeyond Master Data Management - MDM

 

De voordelen en meerwaarde verschillen per afdeling. Wij brengen de voordelen van Beeyond voor jou als afdeling ICT daarom graag in kaart. Wat is de meerwaarde van een MDM systeem voor de afdeling ICT?

Inrichting van het Master Data Management systeem

Beeyond is een logisch ingericht systeem. Ondanks dat het inrichten hiervan niet zo eenvoudig is dat dit zomaar voor iedereen is weggelegd, zal iedere (ervaren) ICT’er het snel onder de knie hebben. Ons MDM systeem is een grote database, die uiterst flexibel is gebouwd en naar vrijwel elke wens ingericht kan worden. Deels vanuit de organisatie zelf, deels kan er vanuit Abacus maatwerk aangeboden worden. Wij verzorgen tevens trainingen, zodat je snel zelf aan de slag kunt om Beeyond (verder) in te richten.

 

Rechten (en plichten)

De administrator kan iedere gebruiker, tot op detailniveau, rechten toekennen om specifieke gegevens te mogen beheren en muteren. Zo kan bijvoorbeeld ingesteld worden dat een bepaalde gebruiker wel de kleur van een product mag aanpassen, maar niet de prijs.
Daarnaast kun je ieder veld voorwaarden meegeven waaraan de gebruiker moet voldoen bij het invullen. Bijvoorbeeld een verplichte veld invoer of een maximum van 250 karakters. Voor iedere tekst die in dat veld dan toegevoegd wordt in Beeyond geldt dat bij het invullen voldaan moet worden aan deze validaties.

 

Beheer en onderhoud

Veel data kost veel plaats. Menig ICT’er vraagt zich wel eens af waarom de afdeling Marketing één foto in diverse formaten moet opslaan. Het uitbreiden, onderhouden en beveiligen van je serverpark is van groot belang maar ook een grote kostenpost. Beeyond wordt aangeboden als device-onafhankelijk, Software-as-a-Service (SaaS) model en is dus cloud-based. Hierdoor kan alle data (ook grote hoeveelheden video’s en afbeeldingen) opgeslagen worden in de cloud. ICT heeft geen omkijken meer naar de omvang van de data.

 

Lees meer over de functionaliteiten van Beeyond en bekijk interessante artikelen.

Interesse?

Benieuwd hoe Beeyond jou als afdeling ICT kan helpen meer rendement uit je data te halen?

Neem contact met ons op voor meer informatie