Een PIM systeem inzetten voor de directie

Pagina

Master data is van groot belang voor je organisatie. Het goed, efficiënt en flexibel kunnen beheren van je data helpt je dan ook om je succes uit te breiden. Beeyond helpt jou als Directeur om meer rendement uit je data te kunnen halen.

Directie

 

De voordelen en meerwaarde verschillen per afdeling. Wij brengen de voordelen van Beeyond voor jou als Directeur daarom graag in kaart. Wat is de meerwaarde van een multi-domein MDM systeem voor de Directie?

Bij de keuze voor een MDM systeem is het financieel gezien erg belangrijk of men gaat werken met een Single-domein MDM systeem of een Multi-domein MDM systeem. Benieuwd waarom? Lees het artikel “Multi-domein MDM versus Single-domein MDM”

Bespaar bij beheer van data

Tijd is geld. Het beheren en muteren van data vergt veel tijd van je medewerkers. Alle data wordt veilig in Beeyond in de cloud opgeslagen en is vanuit de cloud beschikbaar voor alle omliggende systemen en voor gemachtigde medewerkers. Het aanpassen van data, bijvoorbeeld een prijsverhoging, kan centraal en zeer snel doorgevoerd worden. Een tijdsbesparing tot wel enkele uren per week.

 

Bespaar bij opslag van data

De opslag van data is vaak omvangrijk en kost serverruimte, beheer en onderhoud. Beeyond is een SaaS oplossing, waardoor op voorgenoemde kosten bespaard kan worden.

 

Geen investering nodig

Voor Beeyond is geen investering nodig; je betaalt slechts een vast bedrag per maand voor gebruik. Dit abonnement kan eenvoudig opgezegd worden, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat je dat niet wilt. Wij ontwikkelen Beeyond namelijk continu verder en ook maatwerk is binnen dit systeem altijd mogelijk.

 

MDM systeem op maat

Onze eigen ontwikkelaars zijn dagelijks bezig om ons Master Data Management systeem continu verder te ontwikkelen. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor maatwerk binnen Beeyond, waardoor het systeem altijd perfect past binnen jouw organisatie.

 

Interesse?

Benieuwd hoe Beeyond jou als Directeur kan helpen meer rendement uit je data te halen?

Neem contact met ons op voor meer informatie