Nieuwe functionaliteiten Beeyond – release 1.3

Artikel

Continu worden nieuwe functionaliteiten aan Beeyond toegevoegd; ons team engineers werkt aan nieuwe ontwikkelingen die deels door onze klanten aangevraagd worden. Deze input van klanten vinden we belangrijk en vaak worden deze verzoeken om aanpassing gehonoreerd. Op deze manier wordt ons MDM systeem steeds rijker en steeds meer toegespitst op de wensen van gebruikers.

Functionaliteiten Beeyond

 

Bijlagen direct aan order (drag & drop)

In Beeyond kan men bijlagen opslaan, zoals pdf bestanden, jpg’s en dergelijke. Een van onze klanten ontvangt gedurende de dag veel pdf bestanden, zoals scans van formulieren met handtekeningen, afmetingen en overeenkomsten. Eerder moest men de bestanden één voor één toevoegen. Dat betekende dat de bijlage geselecteerd moest worden, de juiste plaats voor opslag geselecteerd moest worden en het bestand opgeslagen kon worden. Dit is aangepast zodat er nu meer bestanden gelijktijdig en middels drag & drop toegevoegd en opgeslagen kunnen worden.

Beeyond afbeeldingen drag en drop-zoom (2)

 

Calculatievelden worden bewaard

De uitkomst van gecalculeerde attributen worden vanaf nu bewaard in de database en hoeft niet meer bij iedere aanpassing, import of export opnieuw berekend te worden. Hiermee gaat de snelheid aanzienlijk omhoog. Deze calculatievelden kunnen nu ook gebruikt worden bij filtering, waardoor het sorteren van attributen eenvoudiger is.

 

Tijdstempel is beschikbaar in een notitieveld

In het notitieveld kunnen aantekeningen gemaakt worden. Dit veld is uitgebreid met de functionaliteit dat er een tijdstempel (met tijd en id van de gebruiker) geplaatst kan worden. Op die manier blijft het overzichtelijk wie wat genoteerd heeft. Bij het plaatsen van een nieuwe tijdstempel verschuiven de oude automatisch naar beneden, zodat de laatste notitie altijd bovenin het scherm zichtbaar is.

 

Filter op basis van gebruiker

Het was al mogelijk om binnen een account verschillende gebruikers verschillende rechten te geven. Er is nu een is een uitgebreid filter toegevoegd, waarmee per gebruiker een filter kan worden gelegd over een deel of delen van de aanwezige data. Bijvoorbeeld; je wil je leverancier toegang geven om hem zelf de eigen artikelen te laten onderhouden. Dan mag deze leverancier niet de artikelen van andere leveranciers zien, maar mag zijn artikelen ook slechts koppelen aan artikelgroepen die relevant zijn voor zijn assortiment Dit wordt momenteel door een shop-in-shop organisatie toegepast, waarbij elke shop een gebruiker is en dan alleen zijn eigen assortiment kan aanpassen. Dit kan ook erg handig zijn voor bijvoorbeeld een tuincentrum die elke afdeling verantwoordelijk wil maken voor het eigen assortiment.

 

Samengevoegde velden

Het is nu mogelijk om een uniek veld te creëren op basis van een of twee andere velden. Zo kun je twee stukken tekst samenvoegen (zoals een merk en een productbenaming) of cijfers toevoegen aan een bepaalde codering. Dit is mogelijk middels BEL (Beeyond Expression Language).

 

Lees meer over nieuwe functionaliteiten