Nieuwe functionaliteiten Beeyond – release 1.5

Artikel

Ook de afgelopen periode hebben we verschillende nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan Beeyond. Hierbij een overzicht van enkele van deze nieuwe mogelijkheden, waardoor het beheren en delen van je data nog efficiënter verloopt.

samengesteld product

Samengesteld product

Er is een mogelijkheid gecreëerd om samengestelde artikelen te beheren in Beeyond. In deze samengestelde artikelen kunnen gerelateerde attributen worden aangemaakt die in de entiteit via een uitklapmenu zichtbaar zijn.

Een voorbeeld is dat een ‘actie artikel’ wordt aangemaakt dat is samengesteld uit de artikelen ‘fiets’ en ‘fietspomp’. Bij deze gerelateerde attributen kan dan het aantal worden ingegeven, in dit geval 1 fiets en 1 fietspomp. Zodra een klant het samengestelde artikel bestelt dan zal deze op de verkooporder en op de picklijst verschijnen als losse artikelen.

 

Export met meer dan één verwijzing

Export met meer dan één verwijzing naar een andere entiteit is nu mogelijk. Een voorbeeld is dat in een artikel de velden ‘lengte eenheid’ en ‘breedte eenheid’ aanwezig zijn, welke beide een relatie hebben naar de entiteit ‘Eenheid’.

Een ander voorbeeld is dat bij een specifieke lamp dan soortgelijke lampen kunnen worden gedefinieerd. Dit is bijvoorbeeld nodig in het geval er onvoldoende voorraad aanwezig is van de lamp die men in eerste instantie zoekt. Deze optie hangt samen met het vorige punt (samengesteld product).

 

Index-indicator

Het kan voorkomen dat bij een grote hoeveelheid database mutaties de index enige tijd nodig heeft om bijgewerkt te worden. Een groen vinkje is de indicator dat de index up to date is.

groen vinkje

 

Lees meer over nieuwe functionaliteiten