Nieuwe functionaliteiten Beeyond – release 1.8

Artikel

De ontwikkelingen van Beeyond blijven doorgaan, de mogelijkheden worden steeds verder uitgebreid. Ook deze keer hebben we weer een aantal mooie nieuwe functionaliteiten toegevoegd. 

Diagram in MDM - PIM

 

Cirkeldiagram in startscherm

In het startscherm van Beeyond zijn enkele diagrammen toegevoegd, die afhankelijk van de instellingen weergegeven worden. Hierdoor is het direct inzicht hoeveel data in de database aanwezig is.

Grafieken MDM - PIM

 

iFrame toegevoegd

In Beeyond is een iFrame toegevoegd. Hiermee kunnen externe webpagina’s in Beeyond zichtbaar gemaakt worden.

 

E-mailen vanuit de applicatie

Vanuit Beeyond kunnen e-mails verzonden worden naar relaties of contactpersonen. Hiervoor kan een template ingericht worden die in de e-mail wizard geselecteerd kan worden. Deze functionaliteit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een procedure voor het aanvragen van een klantpas naar relaties te sturen.

 

KVK en BTW nummer controle

Een mooie nieuwe functionaliteit die zeker tijd bespaart, is de controle op geldigheid van BTW en KVK nummers. Deze worden nu direct bij invoer gevalideerd, zodat je ervan verzekerd bent dat je de juiste gegevens hebt.

 

Export naar webservices

Data kan vanaf nu geëxporteerd worden naar webservices. Dit maakt het mogelijk realtime data elders te verrijken.

 

Import uitgebreid met Excel

Het importeren van Excel bestanden is mogelijk gemaakt. Bij het exporteren van data kon Excel al geselecteerd worden, nu kan data ook vanuit Excel (platte tekst) geïmporteerd worden in Beeyond.

 

Lees meer over nieuwe functionaliteiten