Een PIM systeem inzetten voor Verkoop en Marketing

Pagina

Master data is van groot belang voor je organisatie. Het goed, efficiënt en flexibel kunnen beheren van je data helpt je dan ook om je succes uit te breiden. Beeyond helpt jou als afdeling Verkoop en Marketing om meer rendement uit je data te kunnen halen.

Verkoop en Marketing

 

De voordelen en meerwaarde verschillen per afdeling. Wij brengen de voordelen van Beeyond voor jou als afdeling Verkoop & Marketing daarom graag in kaart. Wat is de meerwaarde van een MDM systeem voor de afdeling Verkoop en Marketing?

 

Overal dezelfde informatie

Voor het omnichannel succes van je organisatie, is eenduidige informatieverstrekking van groot belang. Of het nu productdata in de webshop betreft, of teksten op de factuur voor de klant. In veel organisaties wordt data verspreid opgeslagen over diverse bestanden en mappen. Beeyond biedt één platform waar je alle data kwijt kunt, waardoor je verzekerd bent van eenduidige informatie over alle kanalen heen.

Alle data wordt overzichtelijk op één plaats opgeslagen in de cloud en altijd en overal beschikbaar, mits een internetverbinding voorhanden is.

 

Vereenvoudig het beheer

Door implementatie van een MDM systeem hoeven wijzigingen nog maar één keer doorgevoerd te worden. Vergeet de tijdrovende en foutgevoelige wijzigingen in vijf verschillende systemen en applicaties; voer het slechts eenmaal door in je MDM systeem.

 

Conclusie: bespaar tijd

Bovengenoemd enkele voorbeelden waar Beeyond kan helpen om direct tijd te besparen. Stuur vanuit ons Master Data Management systeem data automatisch naar omliggende systemen. Pas data aan in Beeyond en het is direct doorgevoerd in het ERP systeem, webshop en overige gekoppelde systemen.

Data delen met derden gaat eenvoudig en snel via een, eenmalig ingestelde, export. Je ontvangt een bericht vanuit Beeyond dat je geplande opdracht is uitgevoerd. Zo is er continue controle over de data en bespaar je tijd waardoor er meer tijd beschikbaar komt voor omzetverhogende activiteiten.

 

Interesse?

Benieuwd hoe Beeyond jou als afdeling Verkoop en Marketing kan helpen meer rendement uit je data te halen?

Neem contact met ons op voor meer informatie