Abonnement

Pagina

Beeyond wordt aangeboden als SaaS oplossing (Software-as-a-Service). Wanneer je een abonnement afsluit, kun je online met Beeyond data management aan de slag. 

Beeyond Master Data Management MDM

 

Start vanaf € 400,00 met Beeyond

Beeyond is af te nemen per gebruiker en er wordt dan ook een tarief per gebruiker berekend. Dit maakt het mogelijk data management in te zetten, ook voor kleine(re) organisaties. Een laagdrempelige oplossing dus, maar daarom niet minder efficiënt of beperkt. Sterker nog, Beeyond is zeer flexibel, kan eenvoudig worden opgeschaald en aangepast aan jouw specifieke wensen.

CRM, PIM en MDM systeem

Beeyond is dé oplossing voor centrale data opslag en kan op verschillende manieren worden ingezet. Bijvoorbeeld voor customer relationship management, maar ook voor product information management en master data management. Dus wanneer jij behoefte hebt aan overzichtelijk en eenvoudig te beheren data, zit je bij Beeyond goed.

Abonnementskosten Beeyond

Naast de maandelijkse abonnementskosten rekenen wij geen hoge aanschafkosten, maar een behapbaar opstarttarief. Dat is omdat Beeyond (in principe eenmalig) moet worden ingericht naar jouw behoefte voor Product Information Management of Master Data Management. De inrichting wordt vervolgens door onze consultant ondersteund op basis van nacalculatie, maar we geven je uiteraard vooraf een inschatting van het aantal dagen dat dit kost.

De kosten voor hosting van Beeyond in de cloud en uiteraard het uitvoeren van updates zijn inbegrepen in het abonnement.

 

Algemene voorwaarden

Beeyond wordt aangeboden als Software-as-a-Service, hierop zijn de Nederland ICT Voorwaarden 2014 van toepassing, deze worden als bijlage bij de abonnement-registratie verstrekt.

Voor de hosting van Beeyond maken wij gebruik van de cloud servers van Rackspace, wiens Cloud terms of service van toepassing zijn op de hosting. Deze terms of service worden eveneens als bijlage bij de abonnement-registratie verstrekt.

 

Offerte Beeyond aanvragen

Voor Beeyond zijn geen grote investeringen nodig. Ben je benieuwd naar de totale kosten voor een Beeyond implementatie? dan geven wij je graag een prijsindicatie, afgestemd op jouw behoefte. Vul hiervoor onderstaand formulier in zodat onze consultant, geheel vrijblijvend, contact met je kan opnemen.