Word partner

Pagina

Organisaties worstelen steeds vaker met grote hoeveelheden data en zien daardoor de noodzaak van het implementeren van een data management systeem (MDM).

Beeyond is zo’n MDM. En het is een uniek, flexibel en laagdrempelig systeem. De afgelopen jaren hebben veel organisaties voor Beeyond gekozen en het aantal aanvragen groeit explosief. Voor partners is Beeyond daarom een uitermate interessant product om in de markt te zetten.

Partnerschap Beeyond Lees welke organisaties begin 2016 voor Beeyond kozen en waarom.

 

Hoe werken organisaties met Beeyond?

Beeyond kan ingezet worden op verschillende manieren; zowel als Master Data Management (MDM) systeem, Customer Relationship Management (CRM) systeem en als Product Informatie Management (PIM) systeem. Op dit moment wordt Beeyond veelal gebruikt als PIM systeem.  Retailers en groothandels zetten Beeyond in voor online verkoop en de verwerking van grote hoeveelheden productdata. Zij gebruiken Beeyond om hun data te verzamelen, snel en overzichtelijk te bewerken en automatisch te delen met hun partners en online marktplaatsen.

“Met meer dan 100.000 producten en ruim 150 leveranciers was het onmogelijk geworden onze data te managen in Excel of een CMS systeem. Beeyond is een uniek PIM systeem dat al onze data wél aankan.”Oskar van Straaten, directeur eigenaar Agradi B.V.

Wat houdt het partnerschap in?

Als Commission Partner lever je Beeyond leads aan die een abonnement afsluiten bij Beeyond. Hiervoor ontvang je een commissie op de abonnementskosten.

Als Solution Partner heb je de expertise in huis om Beeyond zelfstandig te gaan verkopen en ondersteunen. Solution Partners van Beeyond worden hiervoor getraind en ondersteund vanuit het Solution Partner Programma (SPP). Voor deelname aan dit programma betaal je een jaarlijkse fee. Voor alle verkoop ontvang je doorlopend marge. Je bent aanspreekpartner voor de klant en levert de klant 1e en 2e lijn support gedurende de gehele looptijd van het abonnement. Door inzet van je eigen consultancy uren behaal je optimaal rendement.

Wat bieden we nog meer?

  • Als Solution Partner van Beeyond krijg je een tweedaagse training
  • We bieden een Beeyond demo-omgeving en sales support
  • Je ontvangt Nederlandse en Engelse brochures
  • Je krijgt toegang tot een tweetalige presentatie
  • We vermelden je als partner op onze website (inclusief link naar jouw website)
  • Jouw Beeyond klanten ontvangen minimaal vier nieuwsbrieven per jaar
  • Je mag de afbeeldingen en logo’s van Beeyond gebruiken

Geïnteresseerd?

Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken en de exacte commissies te vernemen. Wij zijn ervan overtuigd dat Beeyond jouw nieuwe, succesvolle verdienmodel kan zijn.