Over ons

Pagina

“Flexibel online databeheer met Beeyond.”

Beeyond – data management

Beeyond is als Master Data Management systeem volledig in eigen beheer ontwikkeld door Abacus. Het is een oplossing voor het beheren en muteren van de belangrijkste data in een organisatie, namelijk master data. Binnen iedere organisatie en iedere afdeling is er sprake van master data. Dat maakt dat Beeyond van grote toegevoegde waarde kan zijn, voor iedere organisatie en voor alle afdelingen binnen je organisatie. Wij helpen organisaties op weg naar een beter data management.

Onze klanten profiteren van het rendement en de tijdsbesparing die Beeyond oplevert. Onze ontwikkelaars zijn dagelijks bezig met het verder optimaliseren en uitbreiden van Beeyond. Zo zorgen we ervoor dat Beeyond vernieuwend blijft en volledig aansluit op de marktontwikkelingen en wensen van de klant

Heb je specifieke wensen? Ook maatwerk is mogelijk, om je organisatie te voorzien van een passende MDM oplossing.

Organisatiecultuur

Onze aanpak is professioneel, vakkundig, betrokken en persoonlijk. We richten ons op continue ontwikkeling, zowel persoonlijk als binnen ons vakgebied MDM en streven voortdurend naar optimalisatie. Binnen de organisatie heerst een open cultuur en zo gaan wij ook graag met onze klanten om. Wij voelen ons betrokken bij de organisatie en als partner bij onze klanten.

Wij bieden data management toepassingen als:

 

Onze werkmethode

Het implementeren van data oplossingen kan een grote impact hebben op je organisatie. Het dwingt tot nadenken over processen en procedures. Daarom vinden wij het erg belangrijk om organisaties in dit proces te ondersteunen. Bij Abacus kun je te allen tijde rekenen op de volgende ondersteuning en begeleiding.

  • Advies
  • (Pre)installatie
  • Consultancy
  • Trainingen
  • Support / Helpdesk

Daarnaast werken we volgens de Abacus Project Methode. Dit zorgt voor een gezamenlijke en gestructureerde projectaanpak, met als doel een kwalitatief hoogstaand en passend eindresultaat. Hierbij kan tussentijds flexibel worden omgegaan met veranderingen van wensen en eisen in het project.

  1. Kick-off
  2. Discovery, planning en design
  3. Uitvoering en deployment
  4. Overdracht en afsluiting

 

Uitdaging voor ons?

Heb je een uitdaging voor ons op het gebied van flexibel online master databeheer? Neem dan contact met ons op.