Maatwerk MDM

Pagina

Beeyond is een Master Data Management (MDM) systeem. Het wordt geheel in eigen beheer binnen Abacus ontwikkeld en er wordt continu verder ontwikkeld. Daarbij streven wij naar zo efficiënt en flexibel mogelijk werken. Mis je een functionaliteit die voor jouw organisatie van belang is? Dan is maatwerk MDM altijd mogelijk. 

Maatwerk MDM

Uitbreiding van functionaliteiten

Wij werken continu aan uitbreiding van functionaliteiten van Beeyond. Ons team engineers werkt aan nieuwe ontwikkelingen die enerzijds door onze klanten aangevraagd worden en anderzijds voortkomen uit marktontwikkelingen. Deze input van onze klanten vinden we zeer belangrijk om zo samen tot een uniek en zeer compleet product te komen.

Maatwerk MDM

Beeyond is een data management systeem waarin wij vanuit onze ervaringen templates hebben gebouwd. Dat wil dus zeggen dat een heleboel features standaard verkrijgbaar zijn. Deze features zijn in veel opzichten aan te passen en in te richten naar de behoeftes en wensen van onze klanten. Het komt ook voor dat klanten vragen naar mogelijkheden die (nog) niet in de basis zitten. Dan is het ook mogelijk om maatwerk MDM aan te vragen. Eenvoudige tot zeer complexe data management situaties kunnen we met Beeyond oplossen. En omdat de ontwikkeling van beeyond nooit stilstaat, worden de mogelijkheden zelfs steeds uitgebreider.

Demo Beeyond aanvragen

Interesse in Beeyond? Vraag dan geheel vrijblijvend een demo op locatie aan. Wij komen je graag de voordelen en toepassingen van Beeyond toelichten