Data delen met Beeyond

Artikel

Geregeld data delen met online marktplaatsen of je eigen webshop is van belang om je online data actueel te houden. Consumenten verwachten volledige en betrouwbare productdata, zodat zij vol vertrouwen het product kunnen kiezen dat optimaal aansluit bij hun wensen.

Het exporteren van data uit Beeyond en deze data delen met partners of eigen interne systemen kan geautomatiseerd gebeuren. Hierbij zijn handmatige werkzaamheden overbodig, zodat kosten bespaard worden en de kans op fouten zeer beperkt is.

Met zo veel artikelen lukt het niet meer om deze data te beheren met de gebruikelijke tools. Je móet automatiseren, ook om je kosten beheersbaar te houden en te besparen op handmatige werkzaamheden.”Oskar van Straaten, directeur eigenaar Agradi B.V.

Exporteren / datafeeds

Het exporteren van data uit Beeyond kan op verschillende manieren gebeuren. Data kan rechtstreeks in een bepaalde map of op een FTP-server geplaatst worden. Data kan echter ook via e-mail vanuit Beeyond verzonden worden. Bij de export kun je kiezen uit een aantal verschillende bestandsformaten, zodat je dit volledig op de wens van de ontvanger af kunt stemmen.

Lees meer over exporteren / datafeeds

 

Veiligheid

De master data van je organisatie moet veilig zijn. Zowel bij het opslaan als versturen van data is veiligheid een belangrijk aspect. De gegevens in Beeyond worden opgeslagen in de cloud. Het artikel ‘Is je data veilig in de cloud?‘ gaat in op de veiligheidsaspecten van data in de cloud.

Beeyond is een SaaS oplossing die volledig cloud-based databeheer verzorgt. Het grote voordeel is hierbij dat je data overal ter wereld toegankelijk is. Om hierbij de veiligheid van data te garanderen is Beeyond bereikbaar middels een inlogcode, via zeer goed beveiligde https verbindingen. Daarbij wordt de data gecodeerd via een SSL-protocol en is de back-up van je data gegarandeerd.

Eenmaal ingelogd zie je alleen díe informatie die je van de administrator van jouw organisatie mag zien. Ook kun je alleen de data aanpassen waarvoor je gemachtigd bent om aan te passen.

Lees meer over de veiligheid van Beeyond

 

Maatwerk voor jouw organisatie

Onze engineers werken dagelijks aan het verder ontwikkelen van Beeyond, om zo een optimaal databeheer-systeem aan te kunnen bieden. Mocht het echter zo zijn dat je een of enkele functionaliteiten mist in Beeyond, dan kunnen we altijd maatwerk aanbieden.

Neem contact op om maatwerk te bespreken

 

Beeyond binnen jouw organisatie?

Ben je benieuwd wat Beeyond voor jou kan doen? Kies hieronder jouw functie of afdeling.

Directie Verkoop en marketing Financiën ICT Logistiek en planning