Onze klanten

Pagina

Op deze pagina vind je enkele referenties. Hiermee verkrijg je meer inzicht in wat Beeyond ook voor jouw organisatie kan betekenen.

 

De Badenman

De Badenman is onderdeel van De Mandemakers Groep en gevestigd in Waalwijk. Lees hoe zij Beeyond als CRM systeem gebruiken voor hun orders.

“Vanaf het moment dat we onze orders in Beeyond zijn gaan zetten, besparen we elke dag minstens een uur werk. We hoeven namelijk niets meer te printen en in het papieren archief op te slaan, alles blijft digitaal.”Perry Langeslag, medewerker montageplanning bij De Badenman

Lees de referentie van De Badenman

 

Agradi

Agradi is een webwinkel met een breed assortiment dier- en tuinbenodigdheden. Lees hoe zij Beeyond als PIM systeem gebruiken voor hun producten.

“Met meer dan 100.000 producten en ruim 150 leveranciers was het onmogelijk geworden onze data te managen in Excel of een CMS systeem. Beeyond is een uniek PIM systeem dat al onze data wél aankan.”Oskar van Straaten, directeur eigenaar Agradi B.V.

Lees de referentie van Agradi

 

Van der Meer Diertotaalgroothandel

Van der Meer Diertotaalgroothandel levert alle producten voor dé dierenspeciaalzaak. Lees hoe zij Beeyond als PIM systeem gebruiken voor hun producten.

“Binnen Beeyond beheren we inmiddels 50.000 artikelen. De mogelijkheden en flexibiliteit van het programma besparen ons veel tijd. Dit geeft ons de ruimte om te focussen en sneller in te spelen op belangrijke veranderingen in de markt.” Digna Dirks, financieel directeur bij Van der Meer Diertotaalgroothandel

Lees de referentie van Van der Meer Diertotaalgroothandel