Data beheren met Beeyond

Artikel

Door stamgegevens te beheren in een centraal master data management systeem wordt het zoeken naar informatie en het beheren van gegevens een stuk eenvoudiger en sneller. Data staat centraal en wordt automatisch gesynchroniseerd met andere, interne én externe, systemen.  Hierdoor is de data in alle systemen gelijk en worden fouten voorkomen.

Product Information Management PIM Beeyond

 

Sorteren en vinden

Productdata in een Excel-bestand is eenvoudig te sorteren.  Maar het sorteren van uitgebreide data, zoals productinformatie met bijbehorende afbeeldingen, video’s en barcodes lijkt een uitdaging. Ook is vaak niet snel duidelijk welke informatie er mist.

Het sorteren van data is echter geen probleem meer als je alle data bewaart en beheert in Beeyond. Je verkrijgt dan een duidelijk overzicht van de data en zoekopdrachten kunnen bewaard worden om de volgende keer de actie snel te herhalen.

Lees meer over sorteren en vinden van data

“Binnen Beeyond beheren we inmiddels 50.000 artikelen. De mogelijkheden en flexibiliteit van het programma besparen ons veel tijd. Dit geeft ons de ruimte om te focussen en sneller in te spelen op belangrijke veranderingen in de markt.” Digna Dirks, financieel directeur bij Van der Meer Diertotaalgroothandel

Muteren van data

Het bewerken van data hoeft niet veel tijd te kosten. In Beeyond kan informatie per attribuut/veld of in bulk (bij meer data tegelijk) gewijzigd worden. Het is mogelijk om deze acties in te plannen, zodat het op een later moment automatisch doorgevoerd wordt.

Stamgegevens kunnen gewijzigd worden naar een andere waarde, zoals een verkoopprijs die van 10 naar 12 euro wijzigt. Het is ook mogelijk om procentuele aanpassingen door te voeren, berekeningen uit te voeren en data samen te voegen in een nieuw veld. Dit wordt verzorgd middels de zogenaamde Beeyond Expression Language (BEL).

Lees meer over het muteren van data in Beeyond

 

Workflow-management

Het importeren, exporteren of muteren van data verloopt via de workflow-engine. Dit zorgt ervoor dat gegevens efficiënt bewerkt en gedeeld kunnen worden zonder enige menselijke interventie.

Het automatisch doorvoeren van mutaties is een belangrijk voordeel voor gebruikers van Beeyond. Het stelt je in staat om geregeld datafeeds te verzorgen richting partners en ’s nachts automatisch wijzigingen te laten plaatsvinden in bijvoorbeeld je webshop, bijvoorbeeld bij tijdelijke acties.

Lees meer over workflow-management

 

Kies voor maatwerk

Beeyond is een flexibel systeem, dat je helpt om efficiënt te werken. Indien je echter een functionaliteit mist die jouw werk nóg efficiënter kan maken dan is het mogelijk om te kiezen voor maatwerk. Onze engineers gaan dan aan de slag om Beeyond aan te passen aan jouw wensen.

Neem contact op om maatwerk te bespreken

 

Beeyond binnen jouw organisatie?

Ben je benieuwd wat Beeyond voor jou kan doen? Kies dan hieronder jouw functie of afdeling.

Directie Verkoop en marketing Financiën ICT Logistiek en planning