Een PIM systeem inzetten voor afdeling Financiën

Pagina

Master data is van groot belang voor je organisatie. Het goed, efficiënt en flexibel kunnen beheren van je data helpt je dan ook om je succes uit te breiden. Beeyond helpt jou als afdeling Financiën om meer rendement uit je data te kunnen halen.

Financiën Master Data Management MDM Beeyond

 

De voordelen en meerwaarde verschillen per afdeling. Wij brengen de voordelen van Beeyond voor jou als afdeling Financiën daarom graag in kaart. Wat is de meerwaarde van een MDM systeem voor de Financiële afdeling?

 

Prijsmutaties

Tijd is geld en het beheren en muteren van productgegevens is een tijdrovende klus. Het aanpassen van prijzen is tijdrovend. Uiteraard is het belangrijk dat dit foutloos verloopt. Dit is echter niet eenvoudig met veel verschillende typen producten en productgroepen. Een tijdelijke aanpassing van een prijs bij een actie is hierdoor niet eens altijd in alle systemen door te voeren.

In Beeyond kunnen mutaties automatisch doorgevoerd worden, precies zoals is ingesteld. Iedere maandag om middernacht een nieuwe prijs voor een bepaalde categorie producten? Kwestie van instellen; welke groep betreft het, met hoeveel procent of euro wijzigt de prijs en per wanneer? Deze instelling kunnen worden opgeslagen en later worden hergebruikt en waar nodig aangepast.

 

Tekstweergave

Op facturen en op bepaalde documenten is het belangrijk dat de juiste omschrijving weergegeven wordt. In Beeyond kun je zelf de velden volledig instellen, waarbij je zowel de lengte van het veld (aantal karakters) als een bepaalde validatie (mag niet leeg zijn) aan het veld toe kan kennen. Voor iedere tekst die in dat veld komt geldt dan dat bij het invullen voldaan moet worden aan deze validaties. Beeyond zorgt zo voor structuur en overzicht.

 

Interesse?

Benieuwd hoe Beeyond jou als afdeling Financiën kan helpen meer rendement uit je financiële data te halen?

Neem contact met ons op voor meer informatie