Overige afdelingen

Pagina

Master data is van groot belang voor je organisatie. Het goed, efficiënt en flexibel kunnen beheren van je data helpt je dan ook om je succes uit te breiden. Beeyond helpt je om meer rendement uit je data te kunnen halen.

 

overige afdelingen

 

De voordelen en meerwaardes verschillen per afdeling. Niet alleen brengt Beeyond enorme voordelen met zich mee voor de Directie en de afdelingen Verkoop en Marketing, Financiën, ICT en Logistiek en Planning. Ook voor alle overige afdelingen geldt dat er meer rendement uit data kan worden gehaald. Wij brengen de voordelen van Beeyond ook voor jou daarom graag in kaart.

 

Wat is de meerwaarde van een MDM systeem?

In ons Master Data Management systeem kan alle master data / stamdata van je organisatie worden opgeslagen. Binnen iedere organisatie en iedere afdeling is er sprake van master data. Dat maakt dat Beeyond van grote toegevoegde waarde kan zijn, voor alle afdelingen binnen je organisatie.

Zo kan Beeyond worden ingezet als CRM systeem voor de afdeling Klantenservice. Of kan je productdata beheerd worden in Beeyond als PIM systeem en kan het gehele personeelsbestand worden beheerd in Beeyond door de afdeling HR.

Abacus ontwikkelt Beeyond geheel in eigen beheer. Onze ontwikkelaars zijn dagelijks bezig met het verder optimaliseren en uitbreiden van Beeyond. Heb je specifieke wensen? Ook maatwerk is mogelijk, om je organisatie te voorzien van een passende MDM oplossing.

 

Denk je dat Beeyond ook interessant is voor jouw organisatie? Neem dan nu contact met ons op.