Big Data Expo 2015

Artikel

Op woensdag 30 september en donderdag 1 oktober presenteren wij Beeyond en onze Business Intelligence tool op de Big Data Expo 2015.

Big Data Expo 2015

 

Waar en wanneer?

Kom ook naar onze stand (nummer 59-61), maak kennis met onze organisatie en vraag alles wat je altijd al wilde weten over Master Data Management, Product Informatie Management en Customer Relationship Management.

Datum: 30 september & 1 oktober 2015
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Jaarbeurs te Utrecht

 

Lezing Master Data Management

Op woensdag 30 september geven wij om 13.30 uur in Zaal 2 de lezing: ‘Master Data Management; houdt je data beheersbaar’.

Het gebruiken van big data is hot, maar veel organisaties weten niet goed hoe ze daarmee moeten beginnen. Al die data uit al die bronnen, hoe beheer je dat en hoe hou je het dusdanig overzichtelijk dat het je helpt om je concurrent voor te blijven?

Binnen veel organisaties wordt data opgeslagen op verschillende plaatsen, in verschillende systemen. Klantgegevens staan in het CMS systeem, orders in het ERP systeem en marketingdata staat in Excel bestanden ergens op de marketing-schijf. Klinkt het bekend?

Data muteert dagelijks, waardoor wijzigingen (vaak handmatig) doorgevoerd moeten worden. De kans op fouten is groot en het kost veel tijd. Hoe kun je het onderste uit de kan halen en veel efficiënter en effectiever omgaan met data en tijd? Hoe kan een Master Data Management systeem je hierbij helpen?

Tijdens de lezing wordt ingegaan op deze vragen. Ook gaan we in op de manier van het analyseren van data. Hoe kun je dat het beste doen? Hoe koppel je al je data dusdanig dat je er je voordeel mee kunt doen?

Na deze lezing kun je beamen dat het beheren en analyseren van Big Data helemaal niet zo moeilijk is als je zou denken.

 

Registreer je gratis

Kom ook naar de Big Data expo! Meld je dan nu aan en verkrijg gratis entree tot deze beurs.

Schrijf je nu in.