Haal het maximale uit je waardevolle data

Artikel

Grote hoeveelheden data delen in the cloud is tegenwoordig heel normaal. Het maakt je flexibel en draagt bij aan de groei van jouw organisatie. Maar hoe deel je je data? En wat doe je met deze data? Een data applicatie kan de oplossing bieden. Dovetail is zo’n data applicatie. 

Dovetail applicatie integratie

Wat doe jij met je data?

Data wordt vaak door meerdere afdelingen binnen een bedrijf bewerkt. Wanneer het aantal data blijft groeien, voldoet een simpel Excel overzicht niet meer. Data dient dan gemakkelijk te managen te zijn door iedereen en overal. Beeyond geeft data structuur en zet de data centraal, waar deze eenvoudig te managen is en automatisch synchroniseert met interne en externe systemen.

Wanneer je met een data management systeem informatie manageable hebt gemaakt, is het belangrijk dat al je applicaties met elkaar kunnen samenwerken zodat je waardevolle data ook bruikbaar is: altijd, overal en door alle afdelingen met eigen behoeftes.

Is de data die je tussen jouw interne en externe applicaties deelt in het juiste format en is externe data direct bruikbaar in jouw proces? Vaak komt er tijdrovend handwerk bij kijken om data om te zetten naar een bruikbaar formaat en om dat vervolgens te verwerken. Een data applicatie als Dovetail biedt dan uitkomst.

Bij de groei van een organisatie neemt ook het aantal applicaties toe, maar je gebruikt ook nog steeds de bestaande systemen. Wil je efficiënter werken en je applicaties naadloos op elkaar aansluiten? Bekijk de applicatie-integratie oplossing van Dovetail.

Applicatie-integratie: samenwerking tussen alle applicaties

Binnen organisaties wordt data vaak dubbel ingevoerd. Hier kan veel bespaard worden, bijvoorbeeld door integratie van het orderproces; van Excel of PDF naar geautomatiseerde orderinvoer. En ook voor de uitwisseling van logistieke transacties van het ene formaat naar het andere formaat is een applicatie intergatie onmisbaar. Bijvoorbeeld voor uitwisseling van EDI naar XML of van Excel naar EDI. Een end-to-end integratie met interne systemen en externe partijen is niet iets dat je zomaar even doet. Niet in het laatste geval omdat softwaresystemen, zoals financiële pakketten, ERP-systemen, websites, apps, CRM- en planningssoftware daar niet voor gemaakt zijn. Ze zijn ontworpen om één of meerdere taken uit te voeren en werken vaak in een geïsoleerde omgeving. Dit bemoeilijkt het uitwisselen van informatie tussen deze systemen. Herken je dit? Dan kan Dovetail uitkomst bieden.

Bij inventarisatie van applicatie-integratie stuiten IT-managers vaak op hoge implementatiekosten voor maatwerk oplossingen. Daarbij vergt het veel tijd en expertise om de applicaties te koppelen en te beheren. Genoeg redenen om applicatie-integratie op de lange baan te schuiven.

Dovetail laat systemen feilloos met elkaar communiceren

Met Dovetail ontvang je data op het ene punt, wordt het automatisch bewerkt en/of verrijkt, en op een ander punt geïntegreerd. Middels Dovetail wissel je informatie uit via Webservices (XML), met behulp van een API of met batch bestanden. Onze consultants helpen je met het inregelen. Omdat Dovetail een gebruiksvriendelijke interface heeft, is geen specifieke IT-kennis benodigd en kun je het beheer van Dovetail zelf uitvoeren. Besteed jij dit liever uit? Dan nemen onze professionals de zorg van het procesbeheer graag van je over.

Met alleen een maandabonnement en een kort implementatietraject start je snel aan de optimalisatie van jouw processen. Met deze lage instap heb je zicht op de kosten en zorgt Dovetail vrijwel direct voor rendement. Wil je ook nieuwe aan bestaande technologie koppelen? Neem dan contact op met Abacus voor een vrijblijvende demonstratie van Dovetail.

Meer informatie op www.dovetail.world