Nieuwe functionaliteiten Beeyond – release 1.7

Artikel

Dagelijks werken onze engineers aan de verdere ontwikkeling van Beeyond. Ook de afgelopen periode hebben we verschillende nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan Beeyond. Hierbij een overzicht van enkele van deze nieuwe mogelijkheden, waardoor het verzamelen, beheren, muteren en delen van je data nog efficiënter verloopt. formaat afbeelding in PIM

 

Formaat afbeelding bepalen

Bij een afbeelding is het mogelijk gemaakt om de volgende validators te selecteren:

  • Type Validator:
    Deze controleert of het formaat van een bestand overeenkomt met de geselecteerde toegestane bestandsformaten. De bestandsformaten PNG, GIF en JPEG kunnen geselecteerd worden.
  • Afbeelding Grootte Validator (pixels):
    Hiermee kan worden ingesteld dat een afbeelding aan een bepaalde breedte en hoogte dient te voldoen.
  • Grootte Validator (Kb):
    Met deze validator kan een maximaal toegestane grootte ingesteld worden.

 

Thumbnail genereren

Het is mogelijk gemaakt om op basis van een afbeelding automatisch een thumbnail te genereren naar een bepaald formaat (in pixels). Hierbij kan ervoor gekozen worden om de originele hoogte-breedte verhouding te behouden (als standaard) of kan men ervoor kiezen om de afbeelding uit te vullen naar het gewenst aantal pixels (optioneel).

 

Opslaan en doorgaan

Bij het invoerveld voor entiteiten een entiteit is de knop ‘Opslaan & nieuw’ toegevoegd. Door hierop te klikken wordt de bestaande entiteit opgeslagen en wordt er direct het scherm geopend om een nieuwe entiteit toe te voegen. Hierdoor is het mogelijk gemaakt om sneller meerdere entiteiten toe te voegen.

 

Gebruikersgroep filter

In een gebruikersgroep is het mogelijk gemaakt om een gebruikersgroep filter toe te passen. Hierdoor kan er ingesteld worden dat een groep gebruikers slechts een beperkte set artikelen mogen aanpassen. Een groot voordeel van deze functie is dat het nu mogelijk is om leveranciers zelf te laten inloggen in jouw Beeyond domein, waar ze dan alleen hun eigen artikelen kunnen beheren.

Gebruikersgroep filter

 

 

BTW en KvK nummer invoer

De attribuuttypes BTW en KvK zijn toegevoegd in Beeyond. Hiermee is een mogelijkheid gecreëerd om bij de invoer van entiteiten te controleren op de geldigheid van BTW- en KvK-nummers. Vooralsnog zijn alleen de attribuuttypes toegevoegd zodat gegevens gevuld kunnen worden. Vanaf release 1.8 wordt ook de daadwerkelijke controle toegevoegd aan Beeyond.

 

Rapportage workflows

In workflows is het mogelijk dat het rapport en het eventuele foutenrapport van de import of export per mail verstuurd wordt. Een foutenrapport ontstaat bijvoorbeeld indien bepaalde data niet meegenomen kan worden bij de im-of export. De gegevens van deze afgekeurde records worden samengevoegd in een apart bestand.

Dit bestand kan via de workflow geschiedenis worden opgevraagd, of kan per e-mail automatisch worden verstuurd naar een vooraf gedefinieerd adres. Dit bestand kan vervolgens weer handmatig of via een import of export apart verwerkt worden. Indien de grootte van het rapport te groot is om per mail te verzenden wordt er een link meegestuurd waarmee de bijlage opgehaald kan worden. 

 

Help pagina beschikbaar

Sinds enige tijd is er een Help pagina van Beeyond beschikbaar voor gebruikers. Deze wordt continu uitgebreid en is bereikbaar via een directe link in Beeyond.

 

Lees meer over nieuwe functionaliteiten