Fijne Kerst, voor jou én voor het Ronald McDonald Huis Maastricht

Artikel

Bedankt voor de prettige samenwerking

Het jaar 2015 is voorbij gevlogen. Wij kijken terug op een mooi jaar met mooi nieuwe en bestaande relaties. We prijzen ons hiermee gelukkig en uiten onze dankbaarheid graag. Wij denken echter dat de zoveelste fles wijn aan onze relaties weinig toegevoegde waarde heeft. Daarom hebben wij besloten dit jaar een donatie te doen aan een goed doel.

Een gezond 2016…

Donatie Kerst 2015Twee van onze collega’s hebben enige tijd geleden gebruik moeten maken van het Ronald McDonald Huis in Maastricht. Gelukkig gaat het inmiddels weer goed met hun dochtertje. Wij realiseren ons echter dat er ook vandaag weer ernstig zieke kindjes in het ziekenhuis liggen en hun ouders noodgedwongen de Kerst door moeten brengen in een Ronald McDonald huis.

Wij hebben daarom, voor alle ouders die in het Ronald McDonald Huis Maastricht verblijven, ‘Kerst’pakketten aangeboden. Zodat zij zich tijdens deze Kerst niet te veel bezig hoeven te houden met praktische zaken terwijl hun kindje (plotseling) ernstig ziek is. Ook hebben we de vrijwilligers van het Huis Maastricht twee dozen met praktische producten aangeboden. We hopen hiermee de Kerst voor iedereen een beetje aangenamer te maken.

Wij wensen iedereen een hele fijne Kerst en een zeer succesvol, maar bovenal gezónd 2016 toe!