Nieuwe functionaliteiten Beeyond – release 1.6

Artikel

Door het toevoegen van nieuwe functionaliteiten blijft Beeyond groeien. We doen dit op basis van vragen uit te markt en input van onze klanten. Hierbij een overzicht van enkele van deze nieuwe mogelijkheden die we recent hebben toegevoegd.

Filter op data

Printen van data

Het is mogelijk gemaakt om entiteiten / delen van de data te kunnen printen. Dit gebeurt aan de hand van een XML template. Een voorbeeld van een toepassing is het printen van etiketten en labels. Aan de hand van een wizard kan geselecteerd worden welke entiteiten afgedrukt dienen te worden, en hoeveel per entiteit.

De gegevens die geprint worden kunnen vervolgens ook nog gelogd worden in Beeyond. Hierdoor kan achteraf opgevraagd worden wie wat heeft afgedrukt en in welke hoeveelheden.

 

Kopiëren van import- en export mappings

Op het moment dat je een mapping / formaat voor import of export hebt aangemaakt en je wilt dit kopieren om (al dan niet aangepast) te hergebruiken, dan is dit nu mogelijk. Dit scheelt veel tijd bij het aanmaken van nieuwe mappings.

 

Berekening op berekening

Het uitvoeren van een berekening aan de hand van een berekend attribuut is mogelijk gemaakt. Hierbij is rekening gehouden met het achteraf wijzigen van berekeningen; de nieuwe data wordt door het gehele traject doorgerekend.

Lees ook over het maken van een uniek veld en samengevoegde velden.

 

Geschiedenis blijft bewaard

Bij mutaties blijft de geschiedenis bewaard, zodat achteraf altijd te zien is wie, wat, wanneer gewijzigd heeft. Deze data blijft onbeperkt bewaard.

Daarnaast is er een geschiedenis van de uitgevoerde workflows. Deze bulk aan informatie blijft gedurende 30 dagen bewaard (voorheen was dit 7 dagen).

 

Filter op data

In het geavanceerde filter kan een datumselectie worden toegepast. Hierbij zijn drie opties mogelijk: Je kunt een specifieke datum selecteren (8 januari 2016), je kunt een periode selecteren (1 t/m 31 december 2015) of een x aantal dagen voor of na vandaag (+ of – 9 dagen vanaf vandaag).

Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld alle producten op te zoeken die op een bepaalde datum toegevoegd of gemuteerd zijn. Of producten die in een bepaalde periode toegevoegd zijn maar het vinkje webshop nog niet bij aan staat.

 

Ook in het Duits beschikbaar

Naast het Nederlands en Engels is Beeyond nu ook in de Duitse taal beschikbaar.

 

Lees meer over nieuwe functionaliteiten