Exporteren / datafeeds

Artikel

Het snel en automatisch kunnen delen van data wordt steeds belangrijker. Consumenten verwachten online correcte en volledige data te kunnen vinden en ook binnen de organisatie zelf is het belangrijk dat data in alle systemen gelijk en correct is.

Datafeeds

 

Datafeeds

Om consumenten correcte data te kunnen bieden is het belangrijk dat de juiste data online verschijnt. Zowel op eigen webshops als op online marktplaatsen is het van belang dat informatie volledig en correct is.

In Beeyond kun je data beheren, waarbij je ervoor zorgt dat data voldoet aan de gestelde eisen en compleet is. Workflows zorgen ervoor dat de data gedeeld kan worden met partners, andere systemen en webshops.

Het aanleveren van datafeeds vanuit Beeyond kan volledig geautomatiseerd verlopen per marktplaats of leverancier, waardoor er geen zorgen meer hoeven te zijn over het handmatig bijwerken van systemen en webshops. Dit verkleint de kans op fouten en bespaart kosten.

 

Mogelijke manieren van export

Data kan vanuit Beeyond gedeeld worden op verschillende manieren. Zo kan de data in een directory / lokale bron of op een FTP locatie geplaatst worden. Ook kan de data via mail verzonden worden. Ten slotte is het ook mogelijk om data naar een ander Beeyond-domein te exporteren. Uiteraard kan dit alleen na verkregen bevoegdheid.

Het exporteren word geregeld via een ingestelde workflow. Hierbij kan de manier van export gekozen worden.

ingestelde workflow

 

Mogelijke formaten voor export

Om efficiënt te kunnen werken is het van belang dat data in verschillende formaten geëxporteerd kan worden vanuit Beeyond. Momenteel is het mogelijk om data als .xml, .csv, .txt, .xls en .xlsx bestand te exporteren.

Indien het voor jouw organisatie belangrijk is om ook andere exportformaten te kunnen genereren, dan kan dit middels maatwerk mogelijk gemaakt worden.

 

Lees ook over veiligheid van data